pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

neděle 12. června 2011

Předporodní stavy

Oficiální termín porodu mám ani ne za 14 dní.  Kufřík mám sbalený. Věci tak nějak nachystané, moc jsem to nepřeháněla, razím heslo: Co nemám, nepotřebuju...

Dnes jsem chystala věci mému muži na služební cestu. Jede k polským hranicím na 14 dní. Jsem z toho mírně nervózní. Raději bych byla, kdyby byl doma. Žel některé věci se plánují těžko. Řekla bych, že sám bude, jak na trní, kdyby zazvonil mobil a on se vydával na cestu na Hanou.

Přemýšlím, že ho na služebce navštívím, konec konců porodnice jsou všude.  I v příštím týdnu toho mám v plánu víc, včetně další kontroly v Brně.
Cestovní předporodní horečku jsem měla i u Fíkové. To jsem jezdila s Vaškem po krásách Slovenska :)

Těžko se cokoliv plánuje. Nějaká vize je. A jak píše paní Stadelmann  "Zaprvé to přijde jinak, zadruhé jinak než si myslíte, zatřetí někdy úplně samo od sebe."


6 komentářů:

Emily řekl(a)...

Hurá do finiše. Budu na vás myslet.

Něco podobného mi říkala moje známá PA, když jsem vyšilovala před druhým porodem, že miminko je KP. Povídala, ať to tak neřeším, že miminko ví nejlíp, kdy a jak se má narodit a že to dopadne nejlíp, jak to v tu chvíli půjde.

Emily řekl(a)...

PS: A měla svatosvatou pravdu. howg

Aranel řekl(a)...

Kuráž Vám tedy pani nechybí :o) ...ale jestli je vše o.k., proč ne. To já zase chodila do porodnice zásadně pěšky ...a zásadně o tom nikdo z rodiny nevěděl...to aby nehysterčili a nevylekali nás víc než by bylo zdrávo :oD

danialexi řekl(a)...

Si říkám, že jsem to nakonec neměla tak marné, když jsem musela nastoupit do porodky. :-)

Myslím na tebe/vás, ať mimi přijde v pravý čas. :-)

Andrea řekl(a)...

taky přeju,a´t si miminko vybere nejlíp, jak se narodit

Lucka řekl(a)...

Andy, to je to, co si říkám taky.. vybere si to samo, aniž bych to ovlivnila..