pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

neděle 31. července 2011

Nejen o Dinoparku

Koncem týdne se u nás zastavila SRB (druh rychlé střevní chřípky, doslova zkratku vypisovat nebudu :) ). Začala s tím Sofi hned po ránu. Položilo ji to tak, že půlku dne prospala, což bylo dobře, jelikož rodiče virus schvátil taky. Musím říct, že je to vcelku adrenalin chytit takového neřáda a mít jeden funkční záchod v domě. Paradoxem je, že nahoře v našem bytě by byly dva další funkční záchody, kdyby k nim někdo přimontoval mísy.
Bylo nám s Vaškem tak blbě, že jsme měli obavy nosit v náručí í naši nejmenší, které se to naštěstí nedotklo.
 Jak rychle to celé přišlo, tak to rychle skončilo. Druhý den byl klid a my byli fit.

Vašek prochlásil, že není schopen fyzických výkonů na stavbě, že bychom mohli podniknout  nějaký menší výlet. Což z jeho strany byla pouze záminka, aby mohl projet svoje nové firemní auto, protože za ten rok, co tu jsme, takový výlet navrhl poprvé :)))

Sofi s babičkou
Napadl mě Dinopark ve Vyškově. Není to daleko, nebylo by to na dlouho a ještě jsme tam nebyli. Byla jsem příjemně překvapená. Dinopark je moc pěkně udělaný a nakonec nadšeni byli všichni. Sofi by stačil dinousaur i jeden. Moc se mi líbíla zoo, která k parku patří.


Karolínka téměř celou procházku prospala.

Děti ocenily paleontologické pískoviště, kde hledaly "pozůstatky" dinosaurů.
Musím říct, výlet to byl povedený a ani nás moc nestál, neb dieta je dieta :)))

4 komentáře:

Jarka řekl(a)...

Dieta nedieta, ale párek v rohlíku byl velice dobrý, maminka se dívala všelijak, ale i Sofii chutnal, opravdu vydařený výlet a abych pochválila nové auto, no je to mimibus a pohodlný. Dlouho jsem nikde nebyla, ale bezva, takže děkuje spokojená babička.

danialexi řekl(a)...

Aaaa, SRB. Mizerný virus. Stelu tehdá taky minul, my se prostřídali o víkendu. :-) Dinopark zní zajímavě. Asi budem muset za rok na jaře vyrazit (sice je to drobátko z ruky, ale láká mě to).
Hlavně, že jste už v pořádku a výlet jste si užili. :-)

Emily řekl(a)...

SRB vám nepřeju, ale výlet vypadá vydařeně :o)))

Andrea řekl(a)...

No SRB je svinstvo adinopark pěkný, až budeme v brně, musíme se tam taky vypravit...a karolka nějak vyrostla, je to výstavní miminko