pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

pátek 1. ledna 2010

Co právě čtu

Jsem vcelku univerzální čtenář. Čtu vše, návody na spotřebičích, obaly potravin, a především knížky. Horší je, že každou knížku bych chtěla vlastnit. Tak mám sáhodlouhý seznam, i již přečtených knižek, toho co bych si přála mít doma.
Ježíšek se překvapivě trefil a dvě knižky, které jsem si přála, mi donesl. Bonusem byla jedna navíc, která je novinkou.

Bosá Královna, Mika Waltari je kniha, kterou jsem právě dočetla. Knížky od pana Waltariho mám moc ráda. Krásně se čtou a člověk ještě dostane lekci z dějepisu.  A po Ostrovu včerejšího dne, Umberto Eco, to byl příjemný relax.

Nyní je na řadě knížka, kterou jsem dostala, aniž bych o ní něco věděla, Prodavači ostatků,Vlastimil Vondruška, už se těším na večer, jak se začtu.

Vítám tipy na další čtení :)

4 komentáře:

Jitka Neradová řekl(a)...

Se čtením to mám hodně podobné, jen ty návody mi moc nejdou. Mika Waltari je i můj oblíbený. Prodavači ostatků jsou proti němu hodně oddechová knížka, ale četla jsem ji na dovolené a líbila se mi. Tak prima počtení.

Lucka řekl(a)...

Jitko, už mám v seznamu i knížky od Vás :), tak se jich snad dočkám :)))

právě, že sama nerada experimentuji, ráda dám na doporučení. Můj muž to myslel dobře, prý to v knihkupectví doporučovali..

beeuskaa řekl(a)...

Luci, to jsme na tom stejně, akorát já se spokojím s knihovnou (ale od oblíbených autorů si knížky kupujem...nicméně už jsme půjčením nevím komu přišli tak o 3 knihy :-( a štve mě to). S Mikou Waltarim jsi mě navnadila, já od něj četla Egypťana a ten se mi líbil. Dík za tip :-) Jo a knížek, stejně jako Kamarádek není nikdy dost :-DDD

Lucka řekl(a)...

Beu, pravdu dis :)))