pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

středa 31. března 2010

Friseur

Mám svou oblíbenou kadeřnici Marcelu na Hané. Je sice pro mě trošku komplikované se dopředu objednat, ale Marcela je šikovná flexibilní ženská, která většinou umí zázraky. 
Tentokrát se zázrak nepovedl. Posledních 14 dní jsem neměla šanci se k ní dostat. Tak jsem usoudila, že mi nezbyde, než najít nějakého friseura v Brně, u kterého nenechám sůj rodičovský příspěvek.
Na hledání nezbylo moc času, byla to taková hurá akce, kdy se člověk rozhodne, že prostě musí být ostříhaný.
Nakonec jsem zapadla do kadeřnictví takového toho řetězcového typu. Jen co mi, na pohled milá, slečna umyla vlasy, tak nám přicupitala starší dáma a velmi rozhořčeně reklamovala svůj účes. Hlavou se mi honilo, jestli tedy sedím na té správné židli, zda bych neměla jít někam jinam. Leč hlavu jsem měla již umytou. Nezbylo mi nic, než čekat. Se stříhací slečnou jsem se dala do řeči, a tak mi byla vysvětlena pointa celé kauzy. Dotyčná nespokojená paní byla svůj účes reklamovat již poněkolikáté. Byla jsem překvapená, že zde platilo: Náš zákazník, náš pán. Tak jí další účes byl proveden zdarma.
No když jsem viděla účtenku, protočily se mi panenky a  taky mě napadlo, zda bych té akce 1 + 1 zdarma neměla využít a svůj účes reklamovat, abych to měla příště zadarmo :)))

6 komentářů:

LenkaS řekl(a)...

Spokojenost nade vše! Jen kdyby to byla i spokojenost finanční :-))
Asi nemůžeme žádat o fotoinspiraci??

Lucka řekl(a)...

to by jste se taky mohli leknout :))))

Jitka Neradová řekl(a)...

No, některé kadeřnické účty dokáží zahýbat rozpočtem. Ale když výsledek stojí za to, člověk to celkem rád vstřebá:-) Znám to, ale vždycky se pokorně vracím ke své kadeřnici do paneláku, kde neodcházím v mrákotách z účtenky:-)

Lucka řekl(a)...

Prave na Vas Jitko, jsem si vzpomela, jak jste take popisovala svuj kadernicky zazitek :)

danialexi řekl(a)...

Taky mám svou oblíbenou kadeřnici, ve vedlejším městě a jsem zvědavá, jak to proboha budu dělat po narození dítěte. Bojim bojim :-) A tedy nechávám u té své cca 600,-. Docela by mě zajímala cena v tom vašem salonu :-)

Andrea řekl(a)...

tak holky, já nenechám ani péťo, mám to dole ve sklepě, chodím tam s kafem ajsem spokojená:-)A Lucko, chtělo by to foto!