pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

čtvrtek 18. března 2010

Není nad kamarádky

Opět čtvrtek, můj pracovní den. 
Už ráno to začínalo dobře, ujížděly mi všechny spoje, tak jsem do práce jela přes hodinu. Šla jsem až na půl devátou, většina lidí v práci již byla. Tak jsem si sundala bundu a přes celý open space jsem se vydala za Dádou, abych ji půjčila Koncept kontinua. Vzdělávám své kamarádky ještě dříve, než se rozhodnou počít. Leč mám pocit, že je to trošku kontraproduktivní.
 Dáda mě informovala o svém snu. Zdálo se jí, že půl roku již miminko v břiše přenáší, k lékaři odmítala jí, jelikož Lucka /jako já/, tvrdila, že to musí jít přirozeně :))). Tak nevím, sice "kopu " za Přirozený porod, ale půl roku přenášet, je i na mě moc. A Dáda ještě není ani těhotná...
Vrátila jsem se od Dády na své pracovní místo a na mém monitoru mi blikala zpráva od Dády:  
Nechtěla jsem ti to říkat nahlas, ale máš triko naruby.
Místo abych se rděla, tak jsem se začala smát a běžela na záchod se převléct. Zrovna toto triko má EXTRA dlouhou cedulku za krkem, tak je mi jasné, že si všimnout muselo lidí víc..Byla jsem schopná takto chodit celý den :)

8 komentářů:

Andrea řekl(a)...

nejsi v tom sama!!jsem toho taktéž schopná.

Anonymní řekl(a)...

Dada:
Ale musim rict, ze jsem k tomu doktorovi nechtela, protoze me vsichni premlouvali, ze bych opravdu mela. Ale ja vsechny odbyla s tim, ze prece nevim presne kdy jsem pocala, tim padem nemuzu vedet ani presne datum porodu. Z toho vyplyva, ze Lucie je vyborna ucitelka a kamaradky nezustavaji neovlivneny.

Jitka Neradová řekl(a)...

Po školení, kde si nás označili jmenovkou, jsem s ní hrdě jela přes celou Prahu domů. A ještě jsem se v sámošce divila, jak to, že mě znají jménem:-)

Lucka řekl(a)...

Dado, diky za detaily - jsem rada, ze jsi to doplnila :))))))

Jitko, no to je taky dobre :D

LenkaS řekl(a)...

Taky patřím k těm, co se před odchodem z domu nemusí prohlížet v zrcadle. Přece vím, jak vypadám :-)

Lucka řekl(a)...

Leni, paradox je, ze ja se koukala :D
ale jak bylo sero, tak jsem si nevsimla :))))

beeuskaa řekl(a)...

Luci, to jsou malé věci :-¨)))
Když jsem byla na gymplu, češtinářka si po WC omylem zahákla zadní cíp sukně za punčochy a šla učit. My jí to sdamozřejmě neřekli, až kolegové. Chudina, byla pak rudá až... tam :-))))

thora řekl(a)...

Jednou jsem mela v praci vyset jeste kousek toaletniho papiru z kalhot :-))) Hned jak mi to kolega rekl tak jsme se valeli smichy.