pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

neděle 14. března 2010

Polední spaní na Hané


Když jsem v pátek zavelela, že se jde spát, tak to Fíková pojala po svém. Šla si lehnout k Holly na "zdechlinu" / tak nazýváme interně tu kůži, na které leží, raději moc nepřemýšlím, jakému zvířátku patřila. Každopádně Holly svoji zdechlinu miluje a babička nás atakuje dotazy, proč Holly do Brna taky nějakou nepořídíme. Odmítám mít něco takového doma :))) /
Babička vůbec Holly pěkně podstrojuje. Na okně má ta naše kočka taky jeden kožíšek, to aby jí nestudily tlapenky, když drbní na okně.
Holly se nový podnájemník na podložce vůbec nelíbil, už to, že si ji někdo dovolil vyrušit. Jako pokaždé na Hané, měla Holly noční šichtu a musela přes okno hlídat venkovní kočky. Tak byla značně nevyspaná, tím pádem nevrlá..
Aby byli všichni spokojeni, tak jsem vzala dítě pod jednu paži, kočku pod druhou a transportovala jsem obě do postele. Holly dala přednost postýlce, kterou Fíková razantně odmítla.
Výsledek se po chvíli dostavil - spala jak Sofi, tak Holly.

7 komentářů:

LenkaS řekl(a)...

Je to krásná dvojka :-).

Miška řekl(a)...

Tak aspoňže spaly nakonec obě :-) .

Jitka Neradová řekl(a)...

Úžasná dvojka. Ať je to jaké je, zjevně se na tom báječně povaluje. A kočičí noční směna mě tedy báječně pobavila. Hezky napsané:-)

Andrea řekl(a)...

Sluší jim to oběma:-)

Anonymní řekl(a)...

love to see hercunt(pipka)

Anonymní řekl(a)...

nicepussy but your daughter has a nicer one

Anonymní řekl(a)...

i think she is naked, i would love to enter her from behind and hold her while i cumin her