pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

úterý 1. června 2010

Náročné období

Když jsem domlouvala v únor první schůzku v bance, tak si Vašek myslel, že je moc brzy. Nyní je červen a stále není ještě vše vyřízené. I stavební povolení bude nejdříve z 14 dní. Přesto každý týden obíhám s různými papíry různé instituce.

Vaškovi stavění komplikuje jeho práce, která je nyní hodně časově náročná. Minulý týden na Slovensku strávil delší dobu, než si myslel a přijel až o víkendu. Přijel s pěknou chřipkou, které se nemůže zbavit. Jakmile přijel, tak se vrhnul na další projekt, který byl dlouho naplánován a nešel odložit.
Pozitivní je, že tento projekt je v Brně, tak bude spát alespoň doma, i když Fíková ho přes týden vlastně neuvidí. Nemůžu se divit, že se těch bacilů nemůže zbavit. V noci kašlem budil i Sofi. Potřeboval by někam zavřít, aby vypnul.

Aby toho nebylo málo, tak se mu pokazilo auto, naštěstí je ještě v záruce. Do pátku dostal náhradní, ale přes víkend mu asi nezůstane.

Musím říct, že jeho práce nám často zasahuje do soukromí. Jelikož Vašek dopředu níkdy neví, kam a kdy jej vítr zavane, tak často mění harmonogram a my se mu musíme flexibilně přizpůsobit. Skalní kamarádi již vědí, že domluva s námi není nikdy jistá. O to horší je občas domluva s vlastní rodinou, která jeho práci ani za ty roky nechápe.


Potřebovala bych týden nafouknout, aby bylo dostatek času na vše. Věřím, že bude líp :)

6 komentářů:

Miška řekl(a)...

Luci,přemýšlím co ti napsat..jedině vydž,nic jinýho ti "stejně nezbyde".Bude to tak pořád nebo máš nějakou časovou představu kdy tenhle jeho zápřah skončí?Chápu tě.Míša tolik práce nemá..přidělává si jí sám,ale učí se.Když tak písni email :o).

Gabro řekl(a)...

JJ, je to těžké, ale ty návraty pak stojí za to, ne? :-) Ať je mu brzy lépe a také si vás víc užije!!!

Lucka řekl(a)...

dnes jsem netradičně propadla depce a potřebovala se vypsat..

Miško, děkuju..

Gabro, máš pravdu, ty návraty za to stojí..

Andrea řekl(a)...

já si taky myslím, že je hezký, když sie můžete vítat..i když já závislák miluju chvíle kdy mám taŕtku doma..před tím jsem měla 15.ti letý deficit...

Lucka řekl(a)...

Andy, to si nedokážu představit.

nyní se spíš míjíme, ale příští týden to bude snad už lepší..

Andrea řekl(a)...

tak doufám, že jsem se trefila, jestli to je co myslím..tak to ti moc přeju i závidím:-)Mám po sezóně:-)