pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

sobota 22. ledna 2011

Cestování

Tento týden jsem měla cestovní. Nejezdím tak často autem. Jezdím, když musím. 
Tento týden začínalo cvičení a zpívání dětí, tak jsem musela vyjet. I se mi o tom zdálo :))
Měla jsem dobrý  cestovní týden. Měla jsem všude dost místa na zaparkování. Když jsem měla možnost zaparkovat k chodníku mezi dvě auta - tuto techniku parkování jsem naprosto neovládla- tak se pojednou objevilo vhodnější místo na parkování.
Na placeném parkovišti mi pán vnutil parkovácí lístek, který platil ještě hodinu a usmíval se na mě!!
V pátek jsem jela za kamarádkou do Boskovic a pak ještě do Doubravice k další kamarádce.Měla jsem sebou sice navigaci, ale nevzala jsem si držák na navigaci.  Tak jsem byla nucena řidit se pouze hlasem navigace a zpáteční cestou trošku zabloudila.

Moje kamarádka Míša nevěřila vlastním očím, když  mě viděla dojet tak daleko od domova a několikrát mě hlasitě chválila :D - sama bojuje se stejným problémem.

Jsem zvědavá, zda se pro mě řízení někdy stane rutinou, zatím tomu nevěřím..


5 komentářů:

Iva řekl(a)...

Lucko, stane se rutinou, když budeš jezdit pravidelně. Před několika lety byla každá moje jízda horor. Dnes na otázku, co je pro mne relax, odpovídám - jízda autem. Jako vše, to chce čas a vytrvat. A ty nevypadáš, že bys něco vzdala :))

Andrea řekl(a)...

Stane...jak řekla kamarádka..až budeš jezdit pravidelně...učial jsem se ve 30...jezdilajsem sedm let skoro denně..všude..te´d už zase tři roky nejezdím..ale nejistá se necítím..v krvi tozůstane....

A parkovat to prostě nedokážu taky..mezi dvě auta to nezkouším:-)

Blanka L. řekl(a)...

Chce to jezdit, jezdit, jezdit a jezdit. :o) Já za loňský rok najezdila minimálně 15 tisíc kilometrů, to už člověk řízení zvládá jako nic. Ale pamatuju si ty těžké začátky, kdy jsem za volant sedla poprvé až tři roky po autoškole.

Lucka řekl(a)...

po okreskách to ještě dám, ale jak vidím dálnici, tak mám osypky. Stává se ze mě kamion, jedu pouze v pravo a ne víc, než devadesát :))))

Amelie řekl(a)...

Já tedy řídím čím dál hůř. S přibývajícími roky a dětmi se čím dál víc bojím...Tam, kde to znám dobrý..po doktorech taky, ale jinak nic moc. A nejhorší po ledu a sněhu - to je mi špatně...