pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

pondělí 29. srpna 2011

kuchyň v rozkladu

před víkendem jsme laškovali s myšlenkou, že bychom mohli jet pro kuchyni. Sice by byly ještě potřeba nalepit obklady za kuchyň, ale já jsem si říkala, že by se to přes víkend zvládlo. Avšak stačil jeden telefonický hovor a vše bylo jinak. Náš velmi šikovný obklač měl v sobotu volno, tak že by chtěl obložil rodičům nový záchod. Doma nebyla ani dlaždička, tak během jednoho dne se sehnalo vše, co by se jindy shánělo týden :)

Já jsem měla na sobotní odpoledne program. S holkama jsme jely popřát Dádě a Terce do Zdětína. Vyklubalo se z toho báječné odpoledne. Sofi se stihla vykoupat v místním koupališti. Byl to pro ni takový zážitek, že o tom mluví doposud. K večeru nás stihlo prudké ochlazení, tak jsem byla nucena zkrátit posezení s kamarády a vydat se k domovu, kde se pilně pracovalo. Rodiče na poli vybírali brambory (neplánovaná akce, proto jsem chyběla) a Vašek  s Honzou obkládali.



I neděle byla pracovní. Dodělával se obklad. Já se vrhla na mytí oken a rámů. Babička úspěšně hlídala holky, zejména ta mladší byla náročná. A dokonce i na kuchyň došlo.


Materiálu na práci máme nyní spoustu, hodil by se neučitý  počet brigádníků pracujících za stravu :)) a pak bychom se mohli velmi brzo stěhovat.

1 komentář:

Andrea řekl(a)...

No paráda..už se to fakt rýsuje..taky bych potřebovala okna.-((