pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

pátek 9. března 2012

Brno je zlatá loď

Dnes byl den B. Jelo se do Brna. Čekala nás spousta zařizování  a dvě rozptýlení v podobě návštěv. 
Napřed jsem přepadli Dádu s Michalem, abychom jim názorně předvedli, jak to u nich bude vypadat za půl roku, až jim Lucinka poleze. Karolínu na návštěvě zajímalo kde co, překvapivě i miminko samotné. 

Sofi se moc nevyjařovala, až v autě mi povídala: Maminko, mě se Lucinka moc líbila. Tak jsem se jí ptala: A chtěla by si takové miminko domů?, na což mi odpověděla: Mám raději chodící miminka, tak počkáme, až Lucinka vyroste. 
Upřímně doufám, že ji takové touhy přejdou :))

Dnes se mnou nespolupracoval mobil, tak jsem fotku "ukradla" Dádě z FB, tak snad se nebudou s Michalem zlobit. Když ta fotka je kouzelná :)

Po všech úřadech a  papírování, není nic lepšího, než cokoliv zařizovat s dětmi, nás čekala odměna v podobě Jany. Sofi prohlásila, že je to ta teta, o které maminka říká, že je s ní sranda :)
No taky byla. 
Velmi se těším na další akci. 
Ač jsem fotila, tak mobil fotky neuložil - nechápu, tak když už dneska vykrádám facebook, tak jsem si zašla i k Janě a vzala mou oblíbenou fotku z Ikey.


Ač původně pracovní den, tak nakonec byl velmi příjemným a užili si jej všichni.
Jediná fotka, která dnes mým mobilem prošla, je z Vaňkovky. Karolínka nevěřila vlastním očím, na tolik světel není zvyklá. A Sofi se moc líbila soutěž Mladých zahradních tvůrců, která nápadně připomínala Den Trifidů :))).

1 komentář:

Amelie řekl(a)...

Ta první fotka je nádherně kouzelná.