pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

úterý 29. listopadu 2011

před - vánoční - šílenství

Co Sofi bere rozum ohledně Vánoc, o to víc mi bere iluze. Chtěla by pod stromkem nejlépe kopec darů, všechno co slyší z reklamy či vidí v hračkářství. 
Rodinný kruh jsem informovala o tom, že JEDEN dárek každé holčičce naprosto stačí. Je mi naprosto jasné, že to všichni myslí dobře :)

Těším se na před Vánoční čas. Pokud budou holky zdravé, tak uplácáme 2 druhy cukroví. Pro radost Sofi a moji nervovou soustavu je to tak akorát :). Moc se těším na vyzdobená města a vesnice, na svařák s kamarády, vůni skořice a vanilky. Doufám, že budeme mít příležitost potkat ty, se kterými se nyní míjíme. 

Sofi dostala ve školce papír se šablonou, měli jej vymalovat a dokreslit rodinu. Upozorňuji, že na obrázku je tatínek, děda, Sofi a Karolínka :))

Náš minimalistický vánoční "věnec", který možná ještě dojde úprav - nejsem moc kreativní :))
dnes jsme se překonaly. Se Sofi jsme tvořily andílky - bilance, 2 spálené prsty (moje)

10 komentářů:

thora řekl(a)...

Die Engelchen sind gut gelungen, der Advents"kranz" gefällt mir auch.

wlcice řekl(a)...

Děkuji za rozumné čtení. Vidím to stejně. jeden dárek pro každého od každého hlásám už dlouho- leč marně :-( už teď se děsím, kam to zase všechno dáme??? Tak poklidný advent všem ;-)

Andrea řekl(a)...

Moc pěkný obrázek..je Sofi šikovná...a hračky...já na ně úoplně kašlu, pášč soi snimi stejně nehraje..my máme chudou babičku, tak nic nehrozí:-)

danialexi řekl(a)...

Andílci jsou krásní!

A u nás se rovnou prarodiče ptají, zda peníze nebo dárek. Beru peníze, koupím, co já uznám za vhodné. Nikdo jiný jí dárek nedá.

Jitka Neradová řekl(a)...

Souhlasím s přístupem k dárkům, dárkové šílenství odmítám z principu (byť malou Sofi chápu:-))Ovšem andlílky jste vytvořily krásné, šikovné holky. A prsty ať se brzy zahojí:-)

Jarka řekl(a)...

Andílci jsou krásní, i když křídla mají na divném místě - jsou jak malí vrtulníci, ale obdiv je, Luci překonala jsi se.
Máma

K*A*C řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
K*A*C řekl(a)...

Andilci jsou super :) sem si ani nevsimla nizkeho polozeni kridelek, tak to jsou holt andilci "prdelnicci" :D Ono by ty kridla asi stejne jinde nedrzela :)
darky mi ani nemluvte... ja teda mam problem sama se sebou, uz zase tu mam 2 knizky co si myslim, ze bez nich Kuba proste NEMUZE prezit (jakoby nebyly pristi Vanoce a jemu teprve 1.5 roku)... do toho proste auto Bruder - urcite oceni bagr!!! a pokud mozno i popelare :D No jak tohle dopadne, jsem zvedava... ale jinak svatky "bojkotuju" - cukrovi fakt pict nebudu (jen vanocku a vanilkovy rohlicky) :) barak nazdobovat asi taky ne - kdo to ma pak uklizet to jehlici vsude? :) tak stastny a vesely! :)
omlouvam se za delku, ale ono samo :D

Lucka řekl(a)...

Kači, tak auta od Brudera by chtěl Vašek :)
prostě tak, jak nám to vyhovuje, ne proto, že to musí být..

K*A*C řekl(a)...

Luci - Igor by to auto taky chtel :D a autodrahu... a vlackodrahu :D kluci no :) me spis berou ty detsky knizky. Kuba sice frci na obrazkovych (kde je kombajn, traktor a tak), ale takovej Hrubin a ty jeho Dvakrat sedm pohadek... to by nam doma snad nemelo chybet ne? :) a budu muset asi s tou vyzdobou neco udelat... Lexi uz taky jede vanocne... ale si rikam, ze Kuba z toho fakt jeste nemam rozum a ja mam ted tu "skolu"... :)