pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

pátek 10. srpna 2012

Wlci na Hané

Nějak jsem ani nedoufala, že se Wlci, při jejich vytížení, na Hanou dostanou. 
Dostali :)

Snažili jsme se jim ukázat, že i když Haná neoplývá kopci a lesy, dům je tu přilepený na domě, aby se využil každý metr úrodné půdy, tak se tu najdou místa, kde je pěkně.

Udělali jsme si procházku Olomoucí. Nemám ani jednu vlastní fotku, nějak jsem nestihla vytáhnout foťák. Wlci stíhali vše, tak je poprosím o fotky a fotodokumentaci dodám později :)

Opět jsme zavítali do mého oblíbeného Arcidiecézního muzea Olomouc. Byla jsem překvapená, že prohlídku zvládla i Fíková, za pomoci všech zúčastněných. Wlci mají dar trpělivosti s dětmi, což bylo velmi přínosné :).

Já s Karolínkou jsme zatím obdivovaly výstavu Jana Langera v kavárně u muzea Galerie Café Amadeus. Byly tam vystavené fotky lidí, kteří se dožili sta let. Vedle sebe byla vždy fotka z mládí a stáří. Přišlo mi, že ty druhé fotky v sobě mají větší kus srdečnosti, ale je možné, že to bylo i stylem, jakým byly fotky pořízeny.

Byly to moc příjemné dny.  Doufám, že se Wlci na Hanou vrátí. 
Už jen proto, že v místní ZOO nestihli navštívit své jmenovce :))

5 komentářů:

danialexi řekl(a)...

Placaté kusy země jsou pěkné. ;-)
Mně se u vás taky líbilo. :-)

A Olomouc je pěkná.

Docela by mě zajímala ta výstava fotografií, ale jak tak koukám, tak tu nemám šanci stihnout. :-(

Lucka řekl(a)...

Lexi, zagoogluj v obrázcích a dost tam toho najdeš. Jako výstava to není, ale alespoň něco :)

eL Familia řekl(a)...

Koukám, koukám a nestačím se divit, jak je ten blogový svět propletený a provázaný. To je super a doufám, že brzo taky někdo zavítá k nám na severozápad:-)
Ta výstava mě uchvátila (mohu-li použít tak expresivní výraz). Na blogu jsem se už jednou zmínila že mám ráda časosběrné dokumenty a tohle mi je velmi připomíná. Taky trochu zagoogluju abych toho viděl víc. Tenhle víkend jsme chtěli jet do Olomouce (manžel vezl maminku do Šumperka), ale nakonec jel sám, jelikož večer máme nějakou jinou akci a žádnou aktivitu bychom v Olomouci stejně nestihli.
Tak snad příště, ale to už asi bohužel výstavu nestihneme.
Díky za moc dobrý tip:-)

Emily řekl(a)...

To zní krásně. Olomouc už mám (máme) v plánu dlouho. Málem na něj došlo tento víkend, ale babička se rozhodla vrátit vnoučátka už v sobotu, tak to kulturno ještě musí počkat.
Posílám pozdrav do "placaté" Hané :o)
Romča

Andrea řekl(a)...

No prosím ajá je nevidím jen na barování:-)