pokračování Fíkovic rodiny


pokračování Fíkovic rodiny
naleznete zde

http://fikova2.blogspot.cz/

středa 10. února 2010

Když jde naše třída do báru - MLEČNÉHO, bere sebou třídního Járu...

znáte písničku z Hodinu zpěvu?


tak ta mi zní již druhý den v hlavě.

V úterý jsme byly v solné jeskyni. Chodím ještě s dvěma kamarádkami, co mají obdobně staré holčičky. Hvězdy se hrabou hodinu v soli, jako by to byl písek, my o nich téměř nevíme. I kdyby ta solná jeskyně nebyla vůbec přínosná, tak už jento, že si holky vystačí bez maminek je úspěch.

Po jeskyni chodíme někam na kafíčko Teď v zimě je vcelku problém, najít něco nekuřáckého, kde děti nebudou vadit a bude tam volno. V úterý to bylo obdobné. Chtěly jsme jít do cukrárny, která je kousek od jeskyně, ale z cukrárny udělali obchod s chovatelskými potřebami. Pak jsem si vzpoměla, že nedaleko je bar, kde mají zrovna Happy hours, což znaméná poloviční ceny na všechny koktejly. Vyslala jsem Albi, aby to tam šla okouknout. Bylo to výborné. Nekouřilo se tam, bylo tam zcela prázdno. Jediným problémem bylo to, že tam byl vstup až od 18 let :)))).  Obsluha nás však vítala s úsměvem, jelikož tam v tuto dobu nikdo nechodí, tak byli rádi i za matky s dětmi. Shodou okolností jsme potkali ještě kamarády. Tak nás tam nakonec bylo 8 dospělých a 3 děti. Dlouho jsme se nezdrželi, ale byl to zážitek :)
Fotky poví víc - jen doufám, že na nás nenaběhne socíálka...

Sofi s brčkem

4 komentáře:

beeuskaa řekl(a)...

Jojo, solná jeskyně Kubíka taky vždycky bavila. Hlavně olizovat ty krystalky soli :-)

Lucka řekl(a)...

jj holky taky dělají lesní zvěř a sůl olizují..

Andrea řekl(a)...

Svěráka miluu, děti nejstarší ve školce taky aa ten mléčný bar je prima píseň:-)

Jitka Neradová řekl(a)...

Tak v solné jeskyni jsem nikdy nebyla. Ale jistě to stojí za to. Ovšem Járu z mléčného báru znám, Svěráka mám moc ráda. A fotka ze skutečného báru svědčí o pohodě, pěkné posezení:-)